Elever

Här nedan presenteras en del av Marias elever. Om du som elev vill synas här på sidan kan du skicka en kort presentation av dig och din häst/ponny i ett mail till msundholm@hotmail.com bifoga gärna en bild.

Frida Säfström

Frida siktar på fälttävlan men tävlar även hoppning och dressyr. Maria hjälper henne med dressyren.

Siw Bäck

Tränar och tävlar hoppning. Maria hjälper till med markarbetet.

Fam Teinert

Vilma och Vendela tränar dressyr med sina morganhästar Breeze, Moreno och Tellus. De tävlar främst fälttävlan.

Bogesunds ridskola

Maria har ordinarie ridlektioner på Bogesund på onsdagar och Johanna har ordinarie ridlektioner på mån, tis och fredagar.

Privatlektioner

Maria och Johanna håller träningar hemma på Råby efter önskemål. Är du intresserad tveka inte att maila msundholm@hotmail.com

Är du intresserad av att Maria eller Johanna kommer till dig och håller träningar och kurser, kontakta msundholm@hotmail.com

Maria håller privatlektioner på Bogesunds gård (Vaxholm) varje jämn fredag i månaden. Kontakta Josefin Haraldsson för bokning av lektioner på Bogesunds gård.

Fam Federation

Filippa och Julia tränar sin häst Federation som är en åttaårig valack. Tjejerna och Fed har placerat sig i Lätt klass dressyr och tränar vidare mot högre klasser.

Linn Bernhardsson

Linn tränar sina hästar Major, Belinda och unghästen Bigge. Hon satsar främst på fälttävlan men har insett att dressyren har stor betydelse för att lyckas i alla dicipliner.

Lena Johansson

Samba CS

Lena tränar sitt maffiga fuxsto Samba CS för Maria. Samba CS köptes våren 2013 och de arbetar med att hitta samspelet i ridningen. Lena är just nu skadad men hoppas på att vara i sadeln igen innan vintern 2020.

Charlotte Lesche

Charlotte rider sin häftige Bailón IV, han är född 2002 och uppfödd på stuteri Los Castanones i Spanien. Han var kvalifierad godkänd hingst 2006. Nu är han kastrerad och Charlotte har ägt honom sedan våren 2009. Charlotte är mycket mån om att hans utbildning ska bli rätt och befäst och låter Maria rida med jämna mellanrum. De tränar mest för att det är kul och har ingen ambitition att tävla. Dock vill de lära och hela tiden utvecklas mot svår dressyr.

Johanna Blomdahl

Johanna Blomdahl är en av de elever som har tränat sedan många år tillbaka för Maria. Nu arbetar de tillsamans och båda är anställda hos Ms rid & utbildningskonsult AB. Johanna har tävlat dressyr nationellt på ponny och msv B dressyr på häst.